Μήνυμα Ηλία Βλαχογιάννη για τη νέα σχολική χρονιά

blaxogiannis hlias

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκινά, με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες από τους μαθητές , οι οποίοι με τις γνώσεις τους, τις φρέσκιες ιδέες και αντιλήψεις αποτελούν το αύριο της χώρας μας.

Μια σχολική χρονιά που από την έναρξή της όμως ξεκινά με πολλά προβλήματα, τεράστιες ελλείψεις εκπαιδευτικών που η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας δεν μπόρεσε να τις καλύψει έγκαιρα, κανένα μόνιμο διορισμό, παρά τα όσα έλεγε το Υπουργείο και το απόλυτο χάος όσον αφορά τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Εύχομαι και ελπίζω τα προβλήματα να ξεπεραστούν άμεσα για να μην την πληρώσουν οι μαθητές, οι οποίοι θα πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους.

Καλή σχολική χρονιά σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

Σ.Σ.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ κ. Ηλίας Βλαχογιάννης την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 θα παραστεί με τον Δήμαρχο κ. Μαράβα στον αγιασμό των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πύλη.

Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά της Πύλης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με πολίτες και παραγωγούς.

.