Μικέλης Χατζηγάκης: Ζητώ από τους πολίτες να μου δώσουν μια ευκαιρία και να με κρίνουν

Συνέντευξη γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και σχετικά με την επικείμενη υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, έδωσε  στην πρεμιέρα της εκπομπής «Θεσσαλών Δρώμενα» με τον Κωνσταντίνο Κωστούλα, ο Μικέλης Χατζηγάκης.

Ο νεαρός οικονομολόγος και απόφοιτος του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, μίλησε για όλους και για όλα. Παρουσίασε όλες τις ποιοτικές διαφορές της Νέας Δημοκρατίαςκαι του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη, έναντι της σημερινής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νίκη του κόμματος στις εκλογές.

Ενδιαφέρον είχε και η αναφορά του στον πατέρα του Σωτήρη Χατζηγάκη, λέγοντας πως πάντα το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η προσφορά στον τόπο. Τόνισε δε, ότι το 1974 που πολιτεύθηκε, μπήκε στην πολιτική με μια κάποια μικρή περιουσία και σήμερα μετά από μια 40ετή πολιτική πορεία ως Υπουργός, Αντιπρόεδρος της Βουλής και απλός Βουλευτής, όταν έρχεται στα Τρίκαλα μένει στο νοίκι.

Αναφερόμενος στον ίδιο και την επικείμενη του υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα υπογράμμισε:

«Την ερώτηση περί οικογενειοκρατίας την ακούω συχνά. Και καταλαβαίνω γιατί. Εγώ, όμως, είμαι ένας νέος άνθρωπος με πολύ όρεξη για δουλειά και έχω κάνει και αρκετά πράγματα στην ζωή μου μέχρι σήμερα. Αγαπώ τον τόπο μου και μπορώ να βοηθήσω. Δεν έχω ανάγκη την πολιτική για μισθό. Την δουλειά μου την έχω. Το μόνο που ζητάω είναι ευκαιρία να κριθώ. Δεν ζητάω καμία χάρη. Να με κρίνετε και αφήστε τα άλλα στην άκρη».