Μία ήττα – 4 νίκες για Ασκληπιό

voley_asklipios

 

 

 

Πρωτάθλημα Volley ανδρών ΕΣΠΕΚΕΛ

Ασκληπιός – Γ.Σ. Δεσκάτης

0-3

Δεν τα κατάφεραν οι άνδρες του Ασκληπιού και ηττήθηκαν από τον Γ.Σ. Δεσκάτης. Σε παιχνίδι που έγινε στο ΕΑΚ της Μπάρας το Σάββατο 15/12 δεν μπόρεσαν να προβάλουν αντίσταση απέναντι στην ομάδα της Δεσκάτης και ηττήθηκαν με 3-0.

Τα σετ (1ος Ασκληπιός) 1ο 14-25, 2ο 13-25, 3ο 19-25.

Έπαιξαν Α.Σ. Ακληπιός (Γούλας Θ.)  Γούλας Θ. Προγώνης Κ. Ράντος Π. Παπαδήμας Μ. Αναγνώστου Α. Βήτας Σ. Βήτας Ι. Μακράκης Δ. Σπάλας Ι. Λιανός Α.Τσιώλης Ι. Τεντολούρης Α.

Γ.Σ. Δεσκάτης Κουζούμης Α. Τρικαλίδης Κ. Σωτήρης Κ. Τσιανίκος Η. Παπατσάνης Κ. Μπαρμπούτης Β. Κοτίτσας Α. Μπαήλας Κ. Κοτίτσας Δ. Κοματάς Χ. Κοτίτσας Γ. Τσιάκαλος Γ.

Πρωτάθλημα Volley γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ

Φθία Λαμίας – Ασκληπιός

2-3

Νίκη στο 5ο σετ για τις γυναίκες του Ασκληπιού, στην Τρίτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Κεντρικής Ελλάδας. Σε παιχνίδι που έγινε στο Κλειστό της Λαμίας το Σάββατο 15/12 πέρασαν νικηφόρα μέσα από την έδρα της Φθίας με σκορ 2-3.

Τα σετ (1η Φθία) 1ο 20-25, 2ο 22-25, 3ο 25-19, 4ο 25-18, 5ο 12-15

Πρωτάθλημα Volley Κορασίδων Β΄

Ασκληπιός – Γ.Σ. Τυρνάβου

3-1

Νίκη και για τις Κορασίδες Β΄ του Ασκληπιού στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην εντός έδρας αναμέτρηση πού έγινε στο ΕΑΚ της Μπάρας την Κυριακή 16/12 επιβλήθηκαν του Γ.Σ. Τυρνάβου με σκορ 3-1 σετ

.Τα σετ (1ος Ασκληπιός) 1ο 25-20, 2ο 25-14, 3ο 21-25, 4ο 25-23

Έπαιξαν Α.Σ. Ασκληπιός (Βασίλεβα Σ) Ντιρογιάννη Α. Προβίδα Κ. Μακράκη Γ. Κρύου Ε. Φαρμάκη Ε. Χασιώτη Μ. Μουζακιάρη Μ. Κουκουτή Ι. Τσιώλα Μ. Λεπενιώτη Ν. Θεωδόρου Ε. Γρηγορίου Δ.

Γ.Σ. Τυρνάβου (Μπουσμπούκης Ν.) Ζώη Α. Λουλέ Α. Οικονόμου Σ. Ραψανιώτη Μ. Κατσικαβέλα Μ. Ζιάκα Ι. Ζιώγα Φ. Ντίντου Ε. Ράου Β. Ζώη Π. Γαννά Ι. Μαμάνου Χ.

Πρωτάθλημα Volley Κορασίδων

Ασκληπιός – Φιλ/κος Λαρισαϊκός Β΄

3-0

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και οι Κορασίδες του Ασκληπιού. Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος επιβλήθηκαν στο ΕΑΚ της Μπάρας, του Φιλ/κου Λαρισαϊκού με σκορ 3-0 σετ. Όπως φαίνεται και από την εξέλιξη του σκορ σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, η ομάδα τις Λάρισας δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο παιχνίδι των κοριτσιών του Ασκληπιού που με όπλο το καλό σερβίς και την συνεργασία στην επίθεση έφτασαν σε αυτό το εύκολο 3-0.

Τα σετ (1ος Ασκληπιός) 1ο 25-9, 2ο 25-10, 3ο 25-8

Α.Σ. Ασκληπιός (Ιόβτσεβ Δ.) Σακελλαρίου Κ. Γκουτζιούπα Ε Γεωργίου Α. Καπέλου Ε. Γιαννούλη Κ. Βουλγαράκη Κ. Κουκουτή Ο. Τόλλιου Ε. Μπέλλου Ε.

Φιλ/κος Λαρισαϊκός (Γκότσης Θ.) Λίταινα Δ. Βάρσου Σ. Κοσμά Δ. Παπαθεοδώρου Β. Καϊνανά Ε. Κωτούλα Ρ. Ζακζάκη Μ. Μπαζούκη Ε. Ριζομάρκου Μ. Νταχμίρη Ε. Κιάρκου Κ. Ευαγγελοπούλου Ε.

Πρωτάθλημα Volley Παίδων

Ασκληπιός – Γ.Σ. Δεσκάτης

3-0

Νίκη και για την ομάδα των Παίδων στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε παιχνίδι που έγινε στο ΕΑΚ της Μπάρας την Κυριακή 16/12, οι Παίδες του Ασκληπιού επιβλήθηκαν του Γ.Σ. Δεσκάτης με σκορ 3-0.

Από την αρχή του πρώτου σετ η ομάδα του Ασκληπιού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι μην δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα της Δεσκάτης να διεκδικήσει κάτι και με σχετική ευκολία κατάφερε να πάρει τα 2 πρώτα σετ. Μόνο στο 3ο σετ η ομάδα της Δεσκάτης κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό, ισοφαρίζοντας μάλιστα 22-22, χωρίς όμως αυτό να έχει συνέχεια, και με τον Ασκληπιό να κερδίζει τελικά το παιχνίδι με 3-0.

Τα σετ (1ος Ασκληπιός) 1ο 25-16, 2ο 25-15, 3ο 25-22

Έπαιξαν Α.Σ. Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Μακράκης Δ. Τσιρέπας Σ. Θεοδωράκης Φ. Βήτας Ι. Βήτας Σ. Ντινόπουλος Μ. Ραπτοτάσιος Μ. Θάνος Μ.

Γ.Σ. Δεσκάτης (Τσιάκαλος Γ.) Τρικαλίδης Κ. Σωτήρης Κ. Τσιλινίκος Η. Παπατσάνης Ε. Ζιαγκλαβός Ν. Λιούρας Ε. Ρέντας Ε. Κρέτσαβος Κ. Λιούτας Μ.

 

 

.