Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για τον 4ο Μύλο των Ξωτικών

xotika-potami

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για τον 4ο Μύλο των Ξωτικών. Η οργανωτική επιτροπή έχει καθορίσει τον τρόπο εργασίας και αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται τα συνοδά έργα.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά καθαρίστηκε σε τόσο μεγάλη έκταση ο Αγιαμονιώτης ποταμός – το στολίδι της περιοχής – και ξεπρόβαλε η κοίτη του. Τα μπάζα απομακρύνθηκαν, η πρόσθετη πυκνή και άναρχη βλάστηση αποτελεί παρελθόν, οι όχθες αποκτούν μορφή ιδανική για θέαση και, κυρίως, έτοιμη να υποδεχθεί επισκέπτες. Κάτι που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν ουσιαστικά αδύνατο.

Επίσης, τα μηχανήματα του Δήμου καθάρισαν, βελτίωσαν και ίσιωσαν τον χώρο απέναντι από το πάρκο Ματσόπουλου, όπου θα λειτουργήσει φέτος, για πρώτη φορά, χώρος στάθμευσης για τα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα. Με τον τρόπο αυτόν, ο Δήμος Τρικκαίων εξασφαλίζει απρόσκοπτη και ασφαλή μετάβαση και στάθμευση στη μεγάλη γιορτή των ξωτικών, ενώ ταυτοχρόνως εκλείπει το άγχος εξεύρεσης χώρου στάθμευσης, μη διαταράσσοντας παραλλήλως την καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων

Ολόκληρος ο χώρος πέριξ και εντός του πάρκου Ματσόπουλου καθίσταται πλέον προσβάσιμος και ικανός να δεχτεί τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες που θα συμβάλλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης και θα νιώσουν το κλίμα των Χριστουγέννων, στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Οι εργασίες για τη φετινή διοργάνωση είναι εντατικές και όλα θα είναι έτοιμα μέχρι τις 28 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία τα ξωτικά θα αποκαλύψουν τα μυστικά τους.

.