Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων της Διεύθυνσης Παιδείας- Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων διοργανώνει μαθητική συναυλία της τάξης φλάουτου του καθηγητή Βασίλη Παπανδρεόπουλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα «Θεόδωρου Μάρκελλου» του Λαογραφικού Μουσείου Τρικάλων.
Στη συναυλία θα παρουσιαστεί ένα πολυδιάστατο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο αναδεικνύει την εξέλιξη, το ταλέντο και την εργατικότητα των σπουδαστών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει έργα σπουδαίων κλασικών δημιουργών, όπως των Bach, Mozart, Handel, Mendelssohn και Fauré, καθώς και δημοφιλείς σύγχρονες συνθέσεις από τον κινηματογράφο, υπογεγραμμένες από δημιουργούς όπως ο John Williams και ο Hans Zimmer. Στο πιάνο συνοδεύει η καθηγήτρια Ευαγγελία Αργυροπούλου.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί επίσης από τη Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων υπό τη διεύθυνση της Ελένης Ζιάκα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και πλούσια ακουστική εμπειρία.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, αποτελώντας μια ιδανική ευκαιρία για την ενίσχυση και την επιβράβευση της νέας γενιάς των μουσικών της πόλης μας.
