Μαθήματα Τάι Τσι στα Τρίκαλα

Από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου και για δύο φορές την εβδομάδα, παράλληλα με το τμήμα προχωρημένων ασκούμενων στο Τάι Τσι, θα ξεκινήσουν και μαθήματα για ανθρώπους κάθε ηλικίας που θέλουν να έρθουν πρώτη φορά σε επαφή με αυτή την τέχνη.

Σε αντίθεση με πολλά συστήματα γυμναστικής ή άλλα αθλήματα, το Τάι Τσι έχει το πλεονέκτημα ότι καθένας μπορεί να ασκηθεί σε αυτό. Το Τάι Τσι είναι κατάλληλο για όλους, ανεξαρτήτως σωματικής διάπλασης και ηλικίας. Το Τάι Τσι βελτιώνει τη σωματική και διανοητική μας κατάσταση, αναπτύσσει εσωτερική πειθαρχία, ανοίγει την καρδιά και το μυαλό μας και απελευθερώνει τις πνευματικές μας δυνατότητες.

Το Ταϊ Τσι απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν καλύτερη σχέση, αρμονία και γνώση του σώματός τους και των δυνατοτήτων του.

Σήμερα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν βάλει το Τάι Τσι στην ζωή τους ώστε να εκμεταλλευτούν τα ευεργετικά αποτελέσματα που αυτό προσφέρει μέσω της συνεχούς ροής απαλών και όμορφων αναπνευστικών κινήσεων, που έχουν πίσω τους σοφία αιώνων.

Το Τάι Τσι καλλιεργεί, ισορροπεί και αυξάνει την ανθρώπινη ζωτική ενέργεια, χαρίζοντας σιγά σιγά μεγάλη ζωτικότητα, αντοχή, μακροζωία, βελτίωση της υγείας και μείωση του στρες.

Σε ότι αφορά στα μαθήματα θεάτρου, λόγω περιοδείας με το έργο «Γυάλινος Κόσμος» του Τένεσι Ουίλιαμς, αυτά θα ξεκινήσουν μετά τα Χριστούγεννα.

 

Υπεύθυνος μαθημάτων:
Βασίλης Νανάκης
Για περισσότερες πληροφορίες
Τηλ.: 6944 901 886