Μας έτυχε ένας πρωθυπουργός που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του

448893993

«Δεν θα γίνουμε υπηρέτες, είτε του κ. Τσίπρα είτε του κ. Μεϊμαράκη είτε της κυρίας Φώφης» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού

«Δεν θα γίνουμε υπηρέτες του παλιού συστήματος και σας το λέω με κάθε κόστος. Δεν αφήσαμε τις δουλειές μας, για να μπούμε στην πολιτική να γίνουμε υπηρέτες είτε του κ. Τσίπρα, είτε του κ. Μεϊμαράκη, είτε της κυρίας Φώφης» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ομιλίας που έδωσε σήμερα στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο της περιοδείας του ανά την Ελλάδα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε παράλληλα και στην επαγγελματική προϋπηρεσία του κ. Τσίπρα, λέγοντας: «Μας έτυχε ένας πρωθυπουργός που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Αυτό πραγματικά το λέω με θλίψη. Δεν μπορεί η χώρα να συνεχίζει να κυβερνιέται από ανθρώπους που δεν πρόλαβαν να κάνουν ένα μεροκάματο».

Αναφερόμενος στο τρίπτυχο του παλαιοκομματισμού, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν σε αυτή την προεκλογική περίοδο ένα αγώνα δημιουργικής ασάφειας. Δεν λένε τίποτα για κανέναν, γιατί δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν κανέναν, και υπόσχονται τα πάντα στους πάντες».

Παράλληλα, θύμισε στον κόσμο και ότι «το Ποτάμι είναι σήμερα το μόνο κίνημα που ο αρχηγός του δεν προέρχεται από κομματική νεολαία. Αυτό είναι που εμείς λέμε στην κοινωνία είναι: να μπει με το Ποτάμι η κοινωνία στην εξουσία».

.protothema