Ο Καραμανλής, και η έκπληξη Μεϊμαράκης

nea-dimokratia-nd-

Ως συνήθως γίνεται έτσι και το τελευταίο διάστημα στο γραφείο του κ. Καραμανλή παρατηρείται συνωστισμός πρώην υπουργών, βουλευτών και πολιτευτών.

Στους συνομιλητές του ο κ. Καραμανλής δεν παραλείπει να αναφέρεται στον πρόεδρο της ΝΔ με τη φράση: «Η έκπληξη των εκλογών είναι αναμφισβήτητα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης». Και του παρέχει κάθε στήριξη.

Φυσικό είναι οι συνομιλητές του να ρωτούν και για το αποτέλεσμα των εκλογών όπως αναφέρει ο Βηματοδότης. Στο σημείο αυτό ο πρώην πρωθυπουργός είναι… σφίγγα. Το μόνο που λέει είναι ότι και τα δύο κόμματα είναι πολύ κοντά και μένει εκεί.

Οσο κι αν επιμένουν οι συνομιλητές του, δεν αποκαλύπτει τις προβλέψεις του για τις εκλογές. Μάλιστα για αστείο ένας από τους συνεργάτες του τον ρώτησε: «Κι αν επιμένουμε, αν σας αναγκάσουμε, δεν θα μας πείτε;».

Ο κ. Καραμανλής τον κοίταξε παράξενα και του απάντησε : «Δεν μπορώ να σου πω. Εκείνο που είναι γεγονός είναι ότι ο Βαγγέλης έχει καλύψει μεγάλη απόσταση». Ισως να είπε στ’ αφτί το αποτέλεσμα στον κ. Μεϊμαράκη στη συνάντηση της Θεσσαλονίκης.