Από υπουργός, διαδηλώτρια υπέρ των προσφύγων η Τασία στο Σύνταγμα

888997777

Η πρώην υπουργός βρέθηκε στη διαδήλωση με σύνθημα «Πρόσφυγες καλώς ήλθατε» – Επιμένει ότι «εγώ έκανα πράξη αυτά που έπρεπε» – Άλλος έχει πια την ευθύνη η… ανεύθυνη απάντησή της για την κατάσταση στην πλατεία Βικτωρίας

Σε διαδηλώτρια υπέρ των προσφύγων μετατράπηκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία το Σάββατο το απόγευμα συμμετείχε στη διαδήλωση της κίνησης ΚΕΕΡΦΑ με κεντρικό Σύνθημα «Πρόσφυγες καλώς ήρθατε».

Σε δηλώσεις της στο protothema.gr δηλώνει αμετανόητη για όλα όσα έκανε τους τελευταίους μήνες παρά τις πλατείες-υπαίθριους καταυλισμούς και την χαοτική κατάσταση που έζησαν επί εβδομάδες οι κάτοικοι των νησιών του ανατολικού Αιγαίου με χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες να αποβιβάζονται καθημερινά στις ελληνικές ακτές.

«Εγώ έκανα πράξη αυτά που έπρεπε» δηλώνει στο protothema.gr ενώ σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει όσα λέγοντας για λάθος χειρισμούς εκ μέρους, η πρώην υπουργός Μετανασευτικής Πολιτικής αναρωτήθηκε «ποιοι είναι αυτοί που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο».

Κληθείσα να σχολιάσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πλατεία Βικτωριάς απαντά κυνικά ότι «ρωτήστε την καινούργια κυβέρνηση αυτά είναι νέα φαινόμενα».

protothema