Μάγδα Καραδήμα: “Για να γίνει η ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ, η Πύλη που μας αξίζει”

“Φίλες και φίλοι

Πιστεύω ότι έναςσυγκροτημένος θεσμός,όπως είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση,για να πάει μπροστά δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου, αλλάσίγουρα είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας,σκληρής δουλειάς και συνεργασίας πολλών ανθρώπων.

Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μου αναλογούν και έχοντας επίγνωση των απαιτήσεων και των δυσκολιών αυτού του πρωτολείου για μέναβήματος, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά με την υποψηφιότητα μου ως Δημοτική Σύμβουλος.

Επέλεξα ένα ψηφοδέλτιο με δημιουργική σύνθεση,ένα ψηφοδέλτιο δουλειάς και όχι εντυπώσεων.

Επέλεξα την ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ γιατί πράγματι οι θέσεις της και οι αξίες που ενστερνίζεται, προβάλλει, συνοδεύεται και καθοδηγείται,εναρμονίζονται με την προσωπικότητα μου και την διαδρομή μου.

Φίλες και Φίλοι

Δεν είναι στις προθέσεις μου να σας πείσω με λόγια. Δεσμεύομαι ότι θα σας πείσουμε με το ήθος όλων όσων θα δώσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα και ακόμα περισσότερο με τις θέσεις του συνδυασμού που σύντομα θα πεισθείτε από το χειροπιαστό έργο μας καθώς και από το νέο πρότυπο άσκησης ΤοπικήςΑυτοδιοίκησης χωρίς αφορισμούς και αποκλεισμούς.

Γιατί η ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ θα φέρει μια νέα αντίληψη για τον ρόλο της Τ. Αυτοδιοίκησηςπάνω και έξω από κομματικές αντιλήψεις, αντιπαραθέσεις και διχαστικές πρακτικές.

Παλεύουμε για ένα Δήμο που θα σέβεται τους δημότες του και θα προσφέρει περισσότερεςεπιλογές στην καθημερινότητα και την ανθρώπινη επικοινωνία.

Γιατί για εμάς μόνο ο Δήμος με ενεργούς πολίτες και τέτοιες επιλογές έχει προοπτική και μέλλον.

Σας καλώ λοιπόν όλους _ και ένα έκαστο ξεχωριστά _ να δώσουμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα για να μην επικρατήσει η φαυλοκρατίααλλά να γίνει τώρα η αφετηρία για έναν ελπιδοφόρο Δήμο του μέλλοντος.

Για να γίνει η ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ, η Πύλη που μας αξίζει!

Γιατί: ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!”

 

ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΜΑΓΔΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με τον συνδυασμό  “ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ”