Επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημητρίου Κουρέτα στο ΤΕΕ Τρικάλων

Με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ συναντήθηκε στις 2 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας στις εκλογές της 26ης Μαΐου, Δημήτριος Κουρέτας, στα γραφεία του ΤΕΕ, στα Τρίκαλα και συζήτησαν θέματα που αφορούν στις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιφέρειας Θεσσαλίας μέσω εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης.

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων, Νικόλαος Λιάκος, καλωσόρισε τον υποψήφιο περιφερειάρχη, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και αφού παρουσίασε τις προτάσεις του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας τόνισε την ανάγκη ανάπτυξης ενός δίαυλου επικοινωνίας και συνεργασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το ΤΕΕ.

Ο κος Κουρέτας έκανε μια σύντομη παρουσίαση με αναφορά στην μέχρι τώρα αξιοποίηση των διαθέσιμων προγραμμάτων χρηματοδότησης της περιφέρειας Θεσσαλίας και στη συνέχεια παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού του για την περιφέρεια.

Από την πλευρά της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος, Γεώργιος Καταβούτας, ο Γραμματέας, Απόστολος Μπαταβάνης, ο Άγγελος Μόκας μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, και ο Νικόλαος Νάκας, μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Τον κο Κουρέτα συνόδευαν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού του, μεταξύ των οποίων και τα μέλη του ΤΕΕ, Τέση Αποστολίδου, αρχιτέκτων μηχανικός και Μιχάλης Γκαραγκάνης, τοπογράφος μηχανικός.