Μ΄ένα κεράκι και προσευχή στο δρόμο προς τις εκλογές ο Αβραμόπουλος

Δύσκολος, μακρύς και ανηφορικός προβλέπεται ο δρόμος προς τις επόμενες εκλογές για όλους τους υποψηφίους, είτε αυτές έχουν να κάνουν με την κεντρική πολιτική σκηνή, είτε με την αυτοδιοίκηση.

Στο Δήμο Μετεώρων ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ευθύνης» και της μείζονος αντιπολίτευσης Λευτέρης Αβραμόπουλος, έχει μπει πολύ δυναμικά στο «παιχνίδι» της διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου, κάνοντας καθημερινές επαφές με πολίτες και καταθέτοντας θέσεις και προτάσεις για το μέλλον του δήμου, ανακοινώνοντας παράλληλα σε τακτά διαστήματα ονόματα συνεργατών του που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του, μιας και άτυπα τουλάχιστον έχουμε μπει σε μια άτυπη προεκλογική περίοδο.

Βέβαια, η ρήση «Από θεού άρξασθαι» έχει την δική της ιδιαίτερη σημασία για τον υποψήφιο Δήμαρχο Μετεώρων, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία εκκλησιάζεται, ανάβει ένα κεράκι, κάνει μια προσευχή και ξανά πορεύεται με καθαρή και ήσυχη συνείδηση στον δρόμο προς τις εκλογές.

Κοντά στο θεό και στους ανθρώπους ο Αβραμόπουλος. Άλλωστε, όπως είπαμε έχει δύσκολο και μακρύ δρόμο να διανύσει και σίγουρα η θεία δύναμη θα του χρειαστεί!