Λώρεν Κασσοπούλου: Να σταματήσει η κουβέντα ότι ο κ. Παπαστεργίου είναι δύσκολος αντίπαλος

Αποφασισμένη να υπάρξει πολιτική αλλαγή στο Δήμο Τρικκαίων και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας εμφανίστηκε με σημερινές της δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 η γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΚΙΝΑΛ Λώρεν Κασσοπούλου τονίζοντας πως στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα πάνε με τα χέρια κατεβασμένα:

« Έχουν ξεκινήσει συζητήσεις, αλλά δεν έχουν παρθεί αποφάσεις ακόμα. Ούτε στο Δήμο, ούτε στην Περιφέρεια θα καταθέσουμε τα όπλα. Είμαστε αποφασισμένοι, με μια δυνατή ομάδα, να κερδίσουμε το Δήμο Τρικκαίων. Και στην Περιφέρεια θα κάνουμε καλή προσπάθεια, διότι είναι και θέμα δημοκρατίας το να είναι ο ίδιος άνθρωπος για δυο και τρεις τετραετίες στο τιμόνι. Είναι σεβαστή η απόφαση των πολιτών να ψηφίζουν αυτό που θέλουν, όμως θα πρέπει να υπάρξει μια ανανέωση.

Πρέπει να σταματήσει η κουβέντα ότι ο κ. Παπαστεργίου είναι τόσο δύσκολος αντίπαλος. Ας κάνει κάποιος μια βόλτα στην πόλη να δει τους δρόμους, ας πάει στα χωριά να δει τι επικρατεί, μερικά δεν έχουν καν λάμπες. Δεν μου αρέσει κάθε τρεις και λίγο να βγαίνουμε και να εκθειάζουμε έναν Δήμαρχο, που μπορεί μεν να έχει ικανότητες στα επικοινωνιακά, αλλά από κει και πέρα δεν νομίζω ότι έχει τόσο μεγάλο έργο να επιδείξει η σημερινή δημοτική αρχή. Χρειάζονται πολύ περισσότερα να γίνουν στην πόλη, πέρα από την επικοινωνία.»