Λαφαζάνης και nrg σε μια νέα συνεργασία με στόχο την παροχή οικονομικού ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου!

Η εταιρεία Λαφαζάνης- Ηλεκτρολογικό Υλικό ανακοινώνει την συνεργασία της με τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου nrg.

Ποια είναι η nrg;

Η nrg είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας με λύσεις για τον οικιακό, τον εμπορικό αλλά και το βιομηχανικό πελάτη. Μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, οι πελάτες της nrg αποκτούν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους, μεγιστοποιώντας το όφελός τους είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό.

Ποιοι πελάτες μπορούν να ωφεληθούν από τα προγράμματα της nrg;

Έχετε επαγγελματικό χώρο με μεγάλη κατανάλωση ρεύματος ή μήπως ένα σπίτι με πολύ μικρότερη; Βασίζεστε στο φυσικό αέριο για την θέρμανση του χώρου σας; Τα προγράμματα της nrgείναι προσαρμοσμένα έτσι ώστε να βγαίνετε σε κάθε περίπτωση κερδισμένοι αφού έχουν τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, αλλά και πολλά δώρα με κάθε νέα σύνδεση. Επίσης στην nrgο πελάτης μπορεί να συνδυάσει 2 παροχέςηλεκτρικού ρεύματος (πχ. Οικιακού και επαγγελματικού χώρου) ή ακόμη και 1 παροχή ηλεκτρικού ρεύματος με 1 παροχή φυσικού αερίου.

Ποια είναι η διαδικασία για αλλαγή παρόχου;

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας έναν λογαριασμό απ’ τον παλιό σας πάροχο, το μισθωτήριο συμβόλαιο αν ενοικιάζετε κατοικία ή μια υπεύθυνη δήλωση ιδιοκτησίας εάν είστε ιδιοκτήτης, καθώς και την ταυτότητα σας. Δεν θα υπάρξει κάποια επιβάρυνση για την αλλαγή παρόχου, ενώ δεν θα υπάρξει κάποια διακοπή ρεύματος διότι η αλλαγή είναι μόνο λογιστική. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Λαφαζάνης – Ηλεκτρολογικό Υλικό στο 24310-20464

Ποιο όφελος έχει ο πελάτης από τη συνεργασία Λαφαζάνης – nrg;

Με τη συνεργασία των 2 εταιρειών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να επισκεφθούν το κατάστημα της εταιρείας Λαφαζάνης – Ηλεκτρολογικό Υλικό  που ήδη γνωρίζουν και εμπιστεύονται εδώ και δεκαετίες,ώστε να ενημερωθούν για τα προγράμματα, τις παροχές και όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τηνnrg. Το καταρτισμένο προσωπικό θα λύσει τις απορίες σας και θα σας κατευθύνει στην πιο συμφέρουσα για εσάς επιλογή.

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Κονδύλη 21 με τηλέφωνο επικοινωνίας το 24310-20464