Κύκλωμα στρατολογούσε φοιτήτριες στην ποpνεία

Το μεγάλο κύκλωμα δρούσε ανεξέλεγκτα στο νησί και στα «δίχτυα» του έχουν μπλέξει δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει κύκλωμα που δρούσε σε Κρήτη – Ρόδο, εκπορνεύοντας φοιτήτριες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού μέσου της Ρόδου dimokratiki.gr, το μεγάλο κύκλωμα δρούσε ανεξέλεγκτα στο νησί και στα «δίχτυα» του έχουν μπλέξει δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες, με ναρκωτικά, απειλές, εκβιασμούς και πορνεία. Η εφημερίδα σε παλαιότερο ρεπορτάζ είχε αναφερθεί σε φοιτήτρια, που διαφήμιζε την παροχή ερωtικών υπηρεσιών στην Ρόδο μέσω του διαδικτύου, τάζοντας στους υποψήφιους πελάτες της ερωτικές υπηρεσίες μέσα από μικρή αγγελία αλλά και από προσωπική της ιστοσελίδα, που παρέχει τη δυνατότητα για περισσότερες πληροφορίες ως και φωτογραφικό υλικό, αν γίνεις μέλος κοινότητας.

Tο κύκλωμα επιχειρεί πλέον να σβήσει τα ίχνη του στο διαδίκτυο, ενώ έχει ακυρώσει τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε.

Το δημοσίευμα επίσης, καταγράφει:

«Από τα μέσα του Οκτωβρίου 2017, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, αγγελία εταιρείας, που φέρεται να λειτουργεί στην Κρήτη, με την επωνυμία cretegirlsnetwork και με κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, με την οποία ζητείται προς πρόσληψη «νεαρή κοπέλα ευπαρουσίαστη για αισθησιακό-χαλαρωτικό μασάζ» για παροχή υπηρεσιών σε ξενοδοχεία ή σπίτια στη Ρόδο.

e-radio.gr