ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το χυλό σε ένα μπολ και τα χτυπάμε καλά.
 - Ανακατεύουμε τα τυριά, το δυόσμο και τα αυγά και γεμίζουμε τους κολοκυθοανθούς. Στρίβουμε τις άκρες τους για να κλείσουν έτσι ώστε να μη χυθεί στο τηγάνι η γέμιση.
 - Ζεσταίνουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι. Βουτάμε τους ανθούς στο χυλό και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. 2 λεπτά από την μία 2 λεπτά από την άλλη για να ροδίσουν.
 - Όταν είναι έτοιμοι, τους βάζουμε σε μια πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
 
athensvoice.gr
