ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το χυλό σε ένα μπολ και τα χτυπάμε καλά.
- Ανακατεύουμε τα τυριά, το δυόσμο και τα αυγά και γεμίζουμε τους κολοκυθοανθούς. Στρίβουμε τις άκρες τους για να κλείσουν έτσι ώστε να μη χυθεί στο τηγάνι η γέμιση.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι. Βουτάμε τους ανθούς στο χυλό και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. 2 λεπτά από την μία 2 λεπτά από την άλλη για να ροδίσουν.
- Όταν είναι έτοιμοι, τους βάζουμε σε μια πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
athensvoice.gr