Με την παρουσία των αρχών της πόλης και του λαού τα Τρίκαλα τίμησαν την Σύναξη πάντων των εν Τρίκκη Αγίων

Με θρησκευτική λαμπρότητα και κάθε επισημότητα τα Τρίκαλα τίμησαν το προηγούμενο Σαββάτου, την Σύναξη πάντων των εν Τρίκκη Αγίων, με την υποδοχή των ιερών λειψάνων, Ιερά πανήγυρη και Θεία Λειτουργία, παρουσία των πολιτικών, στρατιωτικών και θρησκευτικών αρχών της πόλης.
Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η υποδοχή πάντων των σωζομένων Ιερών Λειψάνων των εν Τρίκκη Αγίων, που είναι οι Άγιος Βησσαρίωνας, ο Αγίος Ευφραίμ Τρίκκης και ο Αγίος Αρσένιος Επίσκοπος Ελασσόνας στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο, με την συμμετοχή του Ιε­ρού Κλήρου, των Αρχών του Νομού και της Πόλεως, εκπροσώπους υπηρεσιών, συλλόγων και σωματείων και τον ευλαβή Λαό.

Ακολούθησε Δέηση για την άφιξη των Ιερών Λειψάνων και εν συνεχεία Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και Αρτοκλασία μετά Θείου Κηρύγματος από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνα.
Τα Ιερά Λείψανα των αγίων θα παραμείνουν εντός του Ιερού Ναού μέχρι και σήμερα το απόγευμα.