«Κλήση» από τα κεντρικά της ΝΔ στο Μιχάλη Λάππα

Την πόρτα των γραφείων της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο, θα περάσει αύριο το απόγευμα, σύμφωνα με ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες του trikalaIN, ο Μιχάλης Λάππας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων και Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ της ΝΟΔΕ Τρικάλων, έλαβε κλήση από τα κεντρικά του κόμματος, προκειμένου να βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη, προκειμένου να περάσει από συνέντευξη, στο πλαίσιο της αξιοποίησης κάποιων στελεχών που είναι καταχωρημένα στο μητρώο στελεχών του κόμματος.

Στην ίδια διαδικασία μπαίνουν πολλά «γαλάζια» στελέχη απ’ όλη την χώρα, τα οποία περνάνε από συνέντευξη στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Αθήνα, προκειμένου να αξιολογηθούν οι δυνατότητες τους.

Η κάθοδος Λάππα στα κεντρικά της ΝΔ, δεν σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα και υποψήφιος Βουλευτής στις επόμενες εκλογές, άλλα όμως όπως και να το κάνουμε, κάποιοι υψηλά ιστάμενοι στη ΝΔ, βλέπουν στο πρόσωπο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, μια καλή, αξιόμαχη και ελπιδοφόρα υποψηφιότητα, που θα κάνουν το οτιδήποτε για να μην πάει χαμένη.

Ο χρόνος θα δείξει τι απ’ όλα θα συμβεί…