Κίνημα Δεν Πληρώνω & Αλληλεγγύης Τρικάλων – το χαρατσόδεντρο

 

013_foto

 

 

 

 

Οι καλικάντζαροι το τελευταίο δεκαήμερο για δεύτερη φορά άφησαν τα έγκατα και ανεβαίνοντας στην επιφάνεια της τρικαλινής γης πριόνισαν, έφαγαν και εξαφάνισαν ξανά το χαρατσόδεντρο που θύμιζε τα οικεία κακά και τους ενόχους.

Οι ντόπιοι μνημονιακοί καλικάντζαροι, αντιπρόσωποι της ελληνικής και αλλοδαπής τρόικας στα Τρίκαλα, δεν άντεξαν τα αγωνιστικά, εξεγερσιακά και απελευθερωτικά μηνύματα που εξέπεμπε το χαρατσόδεντρο.

Ο αυταρχισμός και οι ολοκληρωτικές αντιλήψεις της δημοτικής αρχής Λάππα δεν θα περάσουν. Τα Τρίκαλα και οι δημόσιοι χώροι δεν είναι δικοί τους, οι τρικαλινοί δεν φιμώνονται.

 

Αύριο (σήμερα) Πέμπτη 3 Γενάρη και ώρα 8 μμ συγκεντρωνόμαστε όλοι στο Πανελλήνιο για να δούμε μεταξύ άλλων πως θα τιμωρήσουμε τους πεινασμένους καλικάντζαρους.

 

 

 

1 Ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας!

Για όσους πολίτες δεν έχουν χρήματα, δεν μπορούν και δεν θέλουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας από αύριο (σήμερα) Πέμπτη 3 /1 και από ώρα 10 π.μ. κι ύστερα, και κάθε μέρα την ίδια ώρα μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 8/1, κλιμάκιο του κινήματος Δεν Πληρώνω και Αλληλεγγύης θα βρίσκεται στον 1ο όροφο της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων για να τους εξυπηρετεί και διευκολύνει για να πληρώνουν 1 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας 2013.

Τα τέλη κυκλοφορίας δεν είναι φόρος αλλά ανταποδοτικό τέλος. Το εισπράττουν και δεν φτιάχνουν ούτε συντηρούν τους δρόμους. Το εισπράττουν παράνομα και αντισυνταγματικά.

 

 

 

 

 

 .