Κατσιάβας: Αν δεν μου ζητήσει συγνώμη ο Καταβούτας θα του κάνω μήνυση

Στην πρωινή εκπομπή του FM 100 Ράδιο Ζυγός «Όσο κρατάει ένας καφές» μίλησε σήμερα το πρωί ο εργολάβος του έργου ανάπλαση της κεντρικής πλατείας των Τρικάλων Χρήστος Κατσιάβας, αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις με την πρόοδο των εργασιών στην πλατεία και τις χθεσινές αντεγκλήσεις μεταξύ του Αντιδημάρχου Γιώργου Καταβούτα και της Διευθύντριας των Τεχνικών υπηρεσιών Θεοδώρας Σαργιώτη με τον ίδιο, στα τοπικά ραδιόφωνα.

Ο κ. Κατσιάβας εμφανώς ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Γιώργου Καταβούτα, περί της μη ύπαρξης χρημάτων από την πλευρά του για να συνεχίσει το έργο δήλωσε «Δεν είναι καθόλου σωστό αυτό που ειπώθηκε. Αν δεν ανακαλέσει ο κ. Καταβούτας και δεν μου ζητήσει δημόσια συγνώμη, θα προχωρήσω σε μηνυτήρια αναφορά. Είμαι εργολάβος 30 χρόνια, έχω αφήσει μεγάλο έργο στη πόλη και δεν επιτρέπω σε κανένα να αφήνει αιχμές και να σπιλώνει το πρόσωπο μου, ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Εγώ έχω στηρίξει την δημοτική αρχή και το Δήμαρχο Νίκο και θα τον συναντήσω αύριο, για να μιλήσουμε κατ΄ιδίαν».

Αργότερα ο Γιώργος Καταβούταςμίλησε στο ίδιο ραδιόφωνο και υποστήριξε πως δεν είπε ποτέ αυτά που ανάφερε ο κ. Κατσιάβας σε ραδιοφωνικό σταθμό , συνεργάζομαι άριστα με τον συγκεκριμένο εργολάβο και αύριο που υπάρχει το ραντεβού με την αρμόδια υπηρεσία και τον δήμαρχο θα μιλήσουμε και θα βρεθεί η λύση” τόνισε.