Κατέληξε στο Νοσοκομείο Τρικάλων ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος

 

Έφυγε από την ζωή νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, χτυπημένος από τον κορονοϊό, ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων Παναγιώτης Διαμαντόπουλος σε ηλικία 57 ετών.

Ο εκλιπών που σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN.gr ήταν ανεμβολίαστος, τις τελευταίες εβδομάδες έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλευόμενος αρχικά στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Τρικάλων, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ, χωρίς τελικά να μπορέσει να ξεπεράσει τις επιπλοκές που προξένησε στον οργανισμό του ο ιός.

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος ήταν για μια 20ετία ενεργός συνδικαλιστής και τα τελευταία χρόνια υπήρξε Γραμματέας του ΕΚ Τρικάλων. Εργάστηκε στους ΟΤΑ, ενώ παλαιότερα ήταν εργαζόμενος της ΔΕΥΑΤ.

Ο εκλιπών ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Για την ημέρα και ώρα της κηδείας του θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανάρτηση μας.

Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων στο συλλυπητήριο ψήφισμά του αναφέρει τα εξής: 

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τρικάλων μετά την θλιβερή αναγγελία θανάτου του Παναγιώτη Διαμαντόπουλου Γενικού Γραμματέα, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε:
Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
Να αποσταλεί στεφάνι στην σορό του.
Να εκφωνηθεί ο επικήδειος.
Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

 Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος υπήρξε άνθρωπος με ακέραιο χαρακτήρα, αξιόλογος συνεργάτης και σωστός οικογενειάρχης.

Η ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Γενικού Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων Παναγιώτη Διαμαντόπουλου. Ο συνάδελφος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 57 ετών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος άφησε το στίγμα του στον συνδικαλιστικό χώρο, προερχόμενος από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ήταν χρόνια συνδικαλιστής και εξελέγη στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων το Σεπτέμβριο του 2019.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.