Ημέρα επισκέψεων πολιτικών στελεχών στα Τρίκαλα η ερχόμενη Πέμπτη με Μαρινάκη (ΝΔ) και Χαρίτση (ΣΥΡΙΖΑ)

Τα Τρίκαλα πρόκειται να επισκεφθούν την ερχόμενη Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, τόσο ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, όσο και ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Αλέξης Χαρίτσης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του TrikalaIN.gr, ο Γραμματέας της ΝΔ πρόκειται να αφιχθεί στα Τρίκαλα, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος Στέλιο Κονταδάκη. Τα δύο κορυφαία «γαλάζια» στελέχη θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις τόσο στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, όσο και στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, ενώ θα παραστούν και στην διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Τρικάλων, πιθανότατα το απόγευμα της Πέμπτης, όπου αναμένεται να δώσουν κατευθυντήριες οδηγίες προς τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, θέτοντας σε εγρήγορση τον κομματικό μηχανισμό.

Από την άλλη πλευρά, ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσηςαναμένεται να αφιχθεί στα Τρίκαλα το πρωί της Πέμπτης, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει οριστικοποιηθεί το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του. Τα βέβαιο είναι ότι θα πραγματοποίησε συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και εκπροσώπους φορέων, ενώ θα δώσει και συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Η επίσκεψη Χαρίτση στα Τρίκαλα εντάσσεται στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.