Κ.Κ.Ε.-Κ.Ο.Τρικάλων : Χτυπάμε στην καρδιά του θηρίου! Ψηφίζουμε ΚΚΕ!

789032

Ποια είναι η ψήφος που μπορεί να πονέσει, να αποτελέσει βόλι ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης και της ΕΕ, στην πολιτική στήριξης του κεφαλαίου;
Αυτό το ερώτημα θα πρέπει να απαντήσεις πριν πας στην κάλπη την Κυριακή.
Δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε ερωτήματα ούτε αμφιβολίες.
Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία: Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ.
Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ θα είναι βόλι στην καρδιά του θηρίου, του πραγματικού αντιπάλου, των μονοπωλίων, του κεφαλαίου, της ΕΕ.
Όλοι αυτοί, περισσότερο από το πώς θα λέγεται ο επόμενος πρωθυπουργός, από το ποιος θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση, από το αν υπάρχουν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, νοιάζονται για τη σταθερότητα της αντιλαϊκής πολιτικής. Νοιάζονται οι βασικές πολιτικές δυνάμεις που θα εναλλάσσονται στην κυβέρνηση να είναι δεσμευμένες απέναντι στο κεφάλαιο και την ΕΕ.
Το έχει ομολογήσει, άλλωστε, κυνικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων(ΣΕΒ) , λέγοντας ότι δεν ανησυχεί για το ποιος θα είναι στην κυβέρνηση, γιατί ξέρει ότι στο πλαίσιο του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης και της ΕΕ κάθε κυβέρνηση θα υπακούσει στους κανόνες της αγοράς.
Η σταθερότητα που ζητά η κυβέρνηση είναι η υποταγή για να περάσουν τα βάρβαρα μέτρα που ζητά το κεφάλαιο και η ΕΕ και θα κάνουν την ζωή μας ακόμη πιο αφόρητη.
Το ίδιο όμως επικίνδυνη είναι και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που καλλιεργεί συνειδητά ψεύτικες ελπίδες για φιλολαϊκή αλλαγή της ΕΕ. Μόλις πριν λίγες μέρεςο Τσίπρας δήλωνε σε συνέντευξη του :
« Διότι ισχυρίζομαι και το λέω με όλη τη δύναμη της φωνής μου ότι η χώρα πράγματι είναι μια χώρα που ανήκει στο δυτικό πλαίσιο, ανήκει στην Ε.Ε,. στο ΝΑΤΟ, αυτό δεν αμφισβητείται ….»
Έτσι απλά, με όλη την δύναμη της φωνής του, να επαναλαμβάνει το «ανήκομεν εις την δύσιν»!
Ποιόν κοροιδεύουν ,συνεπώς, όταν γνωρίζουν πολύ καλά τις αξιώσεις του κεφαλαίου και της ΕΕ που έχουν και την δική τους υπογραφή;

Θα τους φοβίσει μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ!
Γιατί το ΚΚΕ πρωτοστατεί στην πάλη για να ανατραπεί όχι απλά μόνο μια κυβέρνηση, κάποιοι υπουργοί, αλλά συνολικά η αντιλαϊκή πολιτική. Γι’ αυτό πρέπει να δυναμώσουμε με την ψήφο μας την κλοτσιά που θα διώξει οριστικά και αμετάκλητα αυτή τη φορά την αντιλαϊκή πολιτική και τους κυβερνητικούς φορείς της, όπως κι αν ονομάζονται αυτοί, όποια μάσκα κι αν φοράνε.
Γιατί δεν υπάρχουν πια τα περιθώρια οι εργαζόμενοι να βάζουν πλάτη για να αλλάζουν κυβερνήσεις, χωρίς όμως να αλλάζει η πολιτική. Δεν υπάρχει καιρός για άλλες απογοητεύσεις.
Γιατί δεν πρέπει να επαναλαμβάνεται
το ίδιο λάθος που γίνεται για χρόνια τώρα.
Λύση ούτε στα άμεσα, οξυμένα προβλήματα δεν θα υπάρξει μετά τις κάλπες αν στηριχθούν-ενισχυθούν κόμματα δεσμευμένα στην ΕΕ. Ούτε από τη δήθεν υπόσχεση για σταθερότητα της ΝΔ, ούτε από τη σικέ ανατροπή εντός των τειχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Το κάθε ψηφοδέλτιο που θα πέσει υπέρ του ΚΚΕ, θα μετρήσει πολλαπλά για το παρόν και το μέλλον του λαού. Ισχυρή αντίσταση και προϋποθέσεις για άλλη προοπτική μπορούν να υπάρξουν μόνο με ισχυρό ΚΚΕ. Για να γίνει δυνατός ο λαός, να ανατρέψει τους πάντες και τα πάντα.

Γι’ αυτόν το λόγο στις 25 Μάη πρέπει να σημαδέψεις σωστά με ένα κόκκινο βόλι!
Αυτό θα πονέσει περισσότερο απ’ όλα!

 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

.