Πλήθος κόσμου στη μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση της Ακαδημίας “ΤΕΡΨΙΣ”

SAM 5661 copy

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στο γεμάτο από θεατές Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του δήμου Τρικκαίων, με μεγάλη επιτυχία, η ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Ο Χορός στην Έβδομη Τέχνη» από την Ακαδημία Χορού «ΤΕΡΨΙΣ».

Περισσότεροι από 300 χορευτές όλων των ηλικιών, (προσχολική, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο και ενήλικες), έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κατά τη διάρκεια του χθεσινού υπερθεάματος, που δίκαια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η μουσικοχορευτική εκδήλωση της χρονιάς.

SAM 5669

Πρόσωπα της βραδιάς ήταν σίγουρα οι δυο γνωστοί τηλεοπτικοί αστέρες Αντιγόνη Ψυχράμη (Κάτω Παρτάλι, Just the two of us) και Δημήτρης Μακαλιάς (Μοντέρνα Οικογένεια, Just the two of us) οι οποίοι απέσπασαν τα θερμότατα χειροκροτήματα του κοινού.

Οι συντελεστές της χθεσινής εκδήλωσης ήταν οι υπεύθυνοι των Τμημάτων: Μαριάννα Γκούμα, Μαριάννα Γεωργάκη,Θανάσης Μπουργάνης,Δημήτρης Πάτσε, Φαίη Τζιαμουράνη, Γεωργία Τσιγάρα, Σταυρούλα Κόκκαλη, Αγγελική Πηλίγκου, Μαριάννα Διαμαντή, Dorian, Μάγδα Μπέττα, τέλος η Καλλιτεχνική Διεύθυνση ανήκε στους: Ιωάννα Τσεργή και Σταύρο Σούλιο.

SAM 5686