Η Θεσσαλία της παραγωγής και της δημιουργίας έχει τον αυθεντικό της εκπρόσωπο, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα

foto 33

Εκπροσωπώντας ο ίδιος τη Θεσσαλία της παραγωγής.

Τη Θεσσαλία που αγωνίζεται, αντιμετωπίζει τις αντιξοότητες, παράγει προσφέροντας θέσεις εργασίας, είναι επόμενο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Θανάσης Λιούτας, να βρίσκεται κοντά στις θεσσαλικές επιχειρήσεις. Κοντά στους επιχειρηματίες που μάχονται και κοντά στους εργαζομένους που με την εργασία τους αποτελούν την ψυχή αυτών των επιχειρήσεων.

foto 40

Ο μοναδικός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε επιτυχημένες επιχειρήσεις στην περιοχή της Λάρισας που δραστηριοποιούνται τόσο στη συσκευασία και μεταποίηση αγροτικών προϊόντων και σε εταιρίες διανομών, όσο και σε επιχειρήσεις κατασκευών και σε επιχειρήσεις πλαστικών υλικών, καθώς επίσης και σε κέντρα αποκατάστασης.

Είχε μια ουσιαστική συζήτηση με τους ιδιοκτήτες τους αλλά και με τους εργαζομένους μιας και ως ενεργό μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας και μάλιστα γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Τρικάλων, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες τους και δηλώνει αποφασισμένος να τους εκπροσωπήσει αυθεντικά την επομένη των εκλογών.

.