Μήνυμα της Τ.Ο. Τρικάλων της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

xrysh aygh trikala

Η Τ.Ο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ευχαριστεί θερμά τα στελέχη που πλαισίωσαν τον συνδυασμό της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ”,τους υποστηρικτές μας που εθελοντικά προσφέρθηκαν κατά εκατοντάδες να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι του συνδυασμού μας και τους χιλιάδες Τρικαλινούς που ψήφισαν τον συνδυασμό μας.

Η τρομοκρατία και οι πολιτικές διώξεις των τελευταίων μηνών,τα ελάχιστα μέσα που είχαμε στην διάθεσή μας και η ολομέτωπη επίθεση που δεχτήκαμε από όλο το πολιτικό κατεστημένο, δεν στάθηκαν εμπόδιο για να αυξήσει την πολιτική του επιρροή το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Από σήμερα, σε σχεδόν όλες τις περιφέρειες της χώρας,και στους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, υπάρχουν εκλεγμένοι αντιπρόσωποί μας, που θα φέρουν τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών στην επιφάνεια,και θα τα αναδείξουν.

Όσο για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση των Ευρωεκλογών, είμαστε σίγουροι,πως το αποτέλεσμα θα είναι για εμάς ακόμη καλύτερο,και με την ακόμη μεγαλύτερη δύναμη που θα μας δώσει και πάλι ο λαός μας,θα φέρουμε την Εθνική ανάταση και αναγέννηση ακόμη πιο κοντά.
Για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας, σε πείσμα όλων όσων λένε ότι απίθανο μπορεί να φανταστεί κανείς, παραμένουμε στην αρχική μας θέση: Δεν θεωρούμε τους ψηφοφόρους μας πρόβατα,και δεν στηρίζουμε κανένα..

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων – Γραφείο Τύπου

.