Η Γιάννη στο Ασκληπιό

gianni 7788

Μια ακόμη προσθήκη στην ομάδα των γυναικών του Ασκληπιού ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α2. Μέλος της ομάδας θα είναι από την νέα χρονιά η Λαρισαία Γιάννη Βερονίκη που αγωνίζεται στη θέση της Κεντρικού.

Η Βερονίκη γεννήθηκε το 1995 στη Λάρισα όπου και σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε το volley στην ομάδα του Φιλ/κου Λαρισαϊκού και για 11 χρόνια ήταν βασικό μέλος της ομάδας της Λάρισας με την οποία έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις.

Σαν μέλος των αναπτυξιακών τμημάτων του Φιλαθλητικού (Νεάνιδες-Κορασίδες-Παγκορασίδες) έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις σε επίπεδο Πανελληνίων Πρωταθλημάτων (2η – 3η Νεανίδων-Κορασίδων κ.τ.λ.). Το 2012 σαν μέλος της Σχολικής ομάδας κατακτά την 2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα..

Πριν 2 μήνες σαν μέλος της ομάδας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας μετείχε στην ομάδα που πήρε μέρος στην Πανεπιστημιάδα που έγινε στην Σερβία.

Η Διοίκηση του Ασκληπιού ο προπονητής και οι αθλήτριες της ομάδας καλωσορίζουν την Βερονίκη στην ομάδα και της εύχονται καλή δύναμη και καλή αγωνιστική χρονιά.

.