Γνώστης του… σαβουάρ βιβρ ο Τάσος Κατσιάνης

Αν χαρακτηρίζει ένα πράγμα τον Δημοτικό Σύμβουλο Τρικκαίων Τάσο Κατσιάνη, είναι σίγουρα οι καλοί του τρόποι και η έμφυτη ευγένεια του. Ακόμη και στις μεγαλύτερες πολιτικές  αντιπαραθέσεις με «αντιπάλους» του, δύσκολα θα τον θυμηθούμε να χρησιμοποιεί ύβρεις, χτυπήματα κάτω από τη μέση και άλλα τέτοια μέσα. Πάντα φροντίζει με ήπιο, πολιτισμένο και κόσμιο τρόπο, να πείσει για την ορθότητα των πολιτικών του απόψεων.

Γνώστης του σαβουάρ βιβρ και γνήσιος ευγενής και φιλότεχνος καθώς είναι, παραβρέθηκε στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης  «Απόδραση» του συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων στο μουσείο Τσιτσάνη, όπου εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια, έχοντας μια σύντομη και ζεστή συνομιλία μαζί της,  στην πρόεδρο του συλλόγου Μαρία Ζιάκα για την όλη προσπάθεια, μια προσπάθεια που ο ίδιος παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι κοντά στις ανάγκες του συλλόγου εδώ και χρόνια.

Και είναι σίγουρο ότι αυτό το σαβουάρ βιβρ, το κουβαλάει χρόνια επάνω του ο Τάσος, παιδιόθεν θα τολμούσαμε να πούμε και όχι μόνο τώρα που «άνοιξε» τα φτερά του στην Ευρώπη και έχει αποκτήσει ούτως ή άλλως ….ευρωπαϊκό αέρα και στυλ!