Γιάννης Χάιδος: Ο Αγοραστός ποτέ δεν απαντάει

Απάντηση στον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό έδωσε σε σημερινή του συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Χάιδος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Ο κ. Περιφερειάρχης εχθές αναζήτησε στο γενεαλογικό μου δέντρο τη δόμηση πολιτικών επιχειρημάτων, διότι μπροστά σε αυτά που του καταλογίσαμε στο περιφερειακό συμβούλιο εγώ και οι συνάδελφοι μου δεν υπήρχαν επιχειρήματα. Η οικογένεια μου έχει αγωνιστεί για τον Νομό Τρικάλων, αυτό έχει κριθεί θετικά και η κοινωνία τους το έχει ανταποδώσει πολλαπλάσια. Σαφέστατα δεν πάω κόντρα σε αυτά για τα οποία αγωνίστηκαν. Εγώ φυσικά και θέλω να λειτουργήσει το υδροηλεκτρικό της Μεσοχώρας, είναι ένα έργο πνοής για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η παράταξη που διαχρονικά είχε το πλάνο για το πώς μπορεί να υλοποιηθεί.

Ο κ. Αγοραστός ποτέ δεν απαντάει με σαφήνεια στις επερωτήσεις μας, υπεκφεύγει και προσπαθεί να προχωρήσει παρακάτω. Κάνει παρενθέσεις χωρίς κανένα νόημα λέγοντας για μένα ότι δίνω εξετάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και πετάει τη…μπάλα στην εξέδρα. Εξετάσεις δίνω μόνο στην κοινωνία και στους Θεσσαλούς πολίτες. Δε νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τους ανθρώπους που συστρατεύονται μαζί του να δώσουν καμιάς μορφής εξέταση ή εγγυοδοσία.»