Φωτ. Αναστασίου: Ο Νίκος Ανδρουλάκης μπορεί να μεγαλώσει την παράταξη και να της δώσει προοπτική νίκης

Για τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην ενημερωτική εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση που παρουσιάζει ο Δημήτρης Παδιός στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, το στέλεχος του κινήματος και υποψήφια Βουλευτής στις εκλογές του 2019 Φωτεινή Αναστασίου.

Όπως επεσήμανε η κ. Αναστασίου «Στήριξα την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Είναι νέος, έχει όραμα και άποψη και είναι αυτός που μπορεί να μεγαλώσει την παράταξη και να της δώσει αέρα και προοπτική νίκης. Ήδη τα πρώτα δημοσκοπικά ευρήματα το αποδεικνύουν αυτό και πιστεύω πως η πορεία από εδώ και στο εξής θα είναι συνεχώς ανοδική. Εγώ είμαι πάντα εδώ, στρατιώτης του κόμματος και αν νομίζει ο Πρόεδρος πως μπορώ να προσφέρω απ΄όποια θέση εκείνος νομίζει, θα το δεχτώ με χαρά».

Σε ερώτηση για το αν θα είναι και πάλι υποψήφια Βουλευτής στις επόμενες εκλογές, η Φωτεινή Αναστασίου απάντησε «Μπορεί να ζω στην Αθήνα, αλλά βρίσκομαι πολύ συχνά στα Τρίκαλα. Εδώ ζουν οι γονείς μου, εδώ είναι οι ρίζες μου. Ποτέ δεν έπαψα να ενδιαφέρομαι για τον τόπο μου, ποτέ δεν έπαψαν να με απασχολούν τα προβλήματα του. Εγώ θέλω να προσφέρω και αν επιλεγώ να είμαι και πάλι υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων, σίγουρα δεν θα πω όχι».