Ευχαριστήριο του Κώστα Κοσμά

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω εγκαρδίως όλους τους συνδημότες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας μου τη δυνατότητα να τους εκπροσωπήσω για δεύτερη φορά στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαρκαδόνας. Αυτή θα είναι και η ευθύνη μου.

Διανύσαμε μια προεκλογική περίοδο, στην οποία πορεύτηκα με όπλα την αλήθεια, τις ιδέες μου και το έργο που συντελέστηκε τα τελευταία 4,5 χρόνια κατά τη θητεία μου σε δύο βασικούς πυλώνες έργου ως Αντιδήμαρχος, αλλά και ως Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης.

Είναι βέβαιο ότι όλα όσα καταφέραμε έγιναν πρωτίστως με τη υποστήριξη του Δημάρχου Θανάση Μεριβάκη, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που με περιέβαλε το διάστημα αυτό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που ήταν πάντα δίπλα μου και στήριζε την κάθε μου προσπάθεια. Με σημαντικές πλέον εμπειρίες και με τις ίδιες πάντα αξίες, μέλημα μου θα είναι για την επόμενη μέρα να υπηρετώ όσο μπορώ καλύτερα τον δημότη και τον τόπο μου.

Με σεμνότητα και ταπεινότητα, ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης. Τούτη την ώρα συγχαίρω δημόσια το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου και του εύχομαι καλή και παραγωγική θητεία, κάθε επιτυχία στο δύσκολο και συνάμα όμορφο έργο της διακυβέρνησης του Δήμου μας.

Με εκτίμηση, Κοσμάς Γ. Κωνταντίνος Αντιδήμαρχος Επανεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φαρκαδόνας