Ευρυτανία: Η νέα εξέλιξη για την εξαφάνιση της 48χρονης

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στην 48χρονη Ευρυδίκη, η οποία αγνοείται για 13η μέρα στην Ευρυτανία. Η αρχική σκέψη πως η 48χρονη έπεσε στη λίμνη Κρεμαστών από τη γέφυρα Τατάρνας, όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της, απομακρύνεται, καθώς οι έρευνες στο βυθό και στις παράκτιες περιοχές δεν έχει φέρει κάτι.

Χθες, Τρίτη 4 Οκτωβρίου το ελληνικό διασωστικό σώμα της Ευρυτανίας πραγματοποίησε νέες έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία της λίμνης, τα οποία δεν απέδωσαν καρπούς.

Όπως αναφέρει το διασωστικό σώμα στην ανάρτησή του στο Facebook, δύο μέλη του συνέχισαν χθες τις έρευνες, οι οποίες επικεντρώθηκαν στα πιθανά σημεία κοντά στη γέφυρα και στις κοντινές ακτές.

Η ομάδα σάρωσε μία περιοχή 60 περίπου χιλιομέτρων, με τη μία βάρκα να κινείται προς την περιοχή της προβλήτας του Αγίου Γεωργίου.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα. Καθώς περνά όμως ο καιρός, δεν γνωρίζουμε πότε θα μπει οριστικό τέλος στις έρευνες.

Δείτε φωτογραφίες από τη λίμνη

 

 

Το στοιχείο που οδηγεί στη λύση του γρίφου

Ένα νέο στοιχείο, που ενδεχομένως να οδηγήσει στη λύση της υπόθεσης, παρουσίασε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αν και προς το παρόν οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και επικρατεί σιωπή γύρω από την υπόθεση, η εκπομπή αποκάλυψε πως από την πρώτη κιόλας στιγμή της εξαφάνισης της 48χρονης υπάρχει ένας μάρτυρας «κλειδί», ο οποίος έχει εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που ρίχνει άπλετο «φως» στην υπόθεση και «φωτίζει» τις μυστικές πτυχές της εξαφάνισης της 48χρονης. Αν και η δημοσιογράφος της εκπομπής δεν μπορούσε να δώσει περισσότερα στοιχεία, ωστόσο, σύντομα αναμένονται εξελίξεις γύρω από τον μάρτυρα.

Πηγή: ieidiseis.gr