Ετοιμάζονται να εκλέξουν νέα Νομαρχιακή Επιτροπή στο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Σε εκλογικές διεργασίες μπαίνει το επόμενο διάστημα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Τρίκαλα, καθώς εντός του Φεβρουαρίου υπάρχει ο προγραμματισμός για την εκλογή νέων Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλήνιο επίπεδο.

Αυτό σημαίνει πως τα τοπικά στελέχη που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να στελεχώσουν τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων, θα πρέπει αφού ανοίξουν τα χαρτιά τους, να αναζητήσουν εκείνες τις «συμμαχίες» που θα τους φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου τους. Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσουν οι δύο «ισχυροί» άνδρες του κόμματος στο νομό, ο νυν Γραμματέας Σταύρος Νταούλας και ο αναπληρωτής Γραμματέας Χρήστος Μπάτζιος. Θα είναι εκ νέου υποψήφιοι ή όχι; θα βγούνε στο προσκήνιο νέα στελέχη; κάποια ήδη υπάρχοντα στοχεύουν να αποκτήσουν πιο ενεργό ρόλο;

Δείτε επίσης: Μέχρι και με τον…ΣΚΑΪ τα βάζει τώρα ο Ηλιάδης

Ερωτήματα στα οποία θα είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε λίγο καιρό, όταν πια το τοπίο ξεκαθαρίσει περισσότερο. Βέβαια να μην ξεχνάμε και τι στάση θα κρατήσει ο μοναδικός Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Σάκης Παπαδόπουλος, όπως επίσης και οι πρώην Βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, αλλά και οι υπόλοιποι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου. Απ΄όλα αυτά θα εξαρτηθούν σίγουρα αρκετά και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά πάνε όλοι μαζί, ενωμένα και συντεταγμένα, για την ανάδειξη της νέας Ν.Ε. ή όχι.