Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα εκδηλώσεων & καλλιτεχνικών δράσεων

mylos xotikon 5

Η μεγάλη γιορτή συνεχίζεται στα Τρίκαλα! Ο Μύλος των Ξωτικών αρχίζει και πάλι αι ανοίγει τις πύλες του στις 27 Νοεμβρίου 2015! Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2016, η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα, υποδέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, προσφέροντας χαμόγελο, χαρά και ελπίδα στα παιδιά και στους μεγάλους.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, και καλούν τους επισκέπτες να απολαύσουν με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για φέτος προγραμματίζονται 38 ημέρες λειτουργίας, με πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, δωρεάν διαδραστικά εργαστήρια και πάρα πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών καλεί όλα τα σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια, ωδεία, νεανικά και μαθητικά μουσικά σχήματα, σχολές χορού και όλους, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μύλου, να υποβάλλουν αίτηση για συμμετοχή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με τη συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης στην ιστοσελίδα του Μύλου.

Ήδη το ενδιαφέρον για παρουσία και συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Μύλου των Ξωτικών από ομάδες και καλλιτεχνικά σχήματα από όλη την Ελλάδα είναι εντυπωσιακό.
Προσοχή! Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Αντονέλλα Χήρα στο 24310/74442 & 6986 652425.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο www.milosxotikon.gr/aitisi , συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία και πατήστε Υποβολή ώστε να καταχωρηθεί η ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής.

Και η μαγεία αρχίζει στα Τρίκαλα!

.