Εσείς δοκιμάσατε μπεκρή μεζέ με χοιρινό κρέας από την Χοιροφάρμ;

Το μπεκρή μεζέ είναι ένα ιδιαίτερο πιάτο, που έχει παντού μόνο φίλους. Ποιος θα αρνηθεί να φάει μια τέτοια μοναδική λιχουδιά, με τρυφερό χοιρινό κρέας από την Χοιροφάρμ; Μα φυσικά κανείς…

Απολαύστετο σήμερα κιόλας με καλή παρέα και το αγαπημένο σας κόκκινο κρασί!

Μια ξεχωριστή συνταγή για το μπεκρή μεζέ από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

𝚺𝚼𝚺𝚻𝚨𝚻𝚰𝚱𝚨
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρές μπουκιές
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
500 γραμ. ψιλοκομμένα ντοματάκια
1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
1 πρέζα κύμινο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

𝚬𝚱𝚻𝚬𝚲𝚬𝚺𝚮
Zεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά το χοιρινό κρέας για 5΄-6΄.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τις πιπεριές και το σκόρδο και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν, για 2΄ περίπου.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο.
Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 25΄, μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα μελωμένη.

Δοκιμάστε και εσείς τα φρέσκα χοιρινά κρέατα της Χοιροφάρμ

Χοιροφάρμ ΕΠΕ Φάρμα Μαράβα- Κούτσικου
Φιλύρα, Τρίκαλα
2431051200
http://www.choirofarm.gr/