Εργαστήριο Κινητικότητας στα Τρίκαλα

Στο Cities-4-People φέρνουμε κοντά διαφορετικές ομάδες ανθρώπων σε 5 περιοχές της Ευρώπης, για να συν-δημιουργήσουμε βιώσιμες λύσεις για τις τοπικές προκλήσεις αστικής κινητικότητας, με στόχο να υλοποιήσουμε και να προωθήσουμε τις καλύτερες από αυτές.

Το έργο εκτείνεται σε Οξφόρδη, Αμβούργο, Κωνσταντινούπολη, Βουδαπέστη και Τρίκαλα, όπου δημιουργούνται «Κοινότητες Κινητικότητας» που περιλαμβάνουν πολίτες, εκπροσώπους τοπικών αρχών, παρόχους μεταφορών, ειδικούς καινοτομίας και άλλους stakeholders. Με ένα σύνολο υποστηρικτικών υπηρεσιών και εργαλείων, το έργο ενισχύει τις κοινότητες να συμβάλλουν στη δημιουργία καινοτομίας στην κινητικότητα με προσανατολισμό στον πολίτη (People-Oriented Transport and Mobility – POTM).

Στα πλαίσια της σύστασης της κοινότητας κινητικότητας στα Τρίκαλα, σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων σας προσκαλούμε την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. στο Μουσείο Τσιτσάνηστην ενημερωτική εκδήλωση για το Εργαστήριο Κινητικότητας των Τρικάλων, με σκοπό να εισάγουμε τους πολίτες στο πνεύμα και τις έννοιες του έργου και να τους καλέσουμε να ενισχύσουν τις δράσεις του.

Εμπνεύσου από τις “έξυπνες” πόλεις και την κοινωνική καινοτομία!
Μάθε πως μπορείς να συμμετέχεις στο σχεδιασμό της κινητικότητας στην πόλη σου!
Δώσε μας τις ιδέες σου για τη βελτίωση της κινητικότητας στο κέντρο!