Επιχείρηση «σκούπα» από την Αστυνομία

omada_dias_moto

 

 

 

 

 

Προσήχθησαν 89 άτομα και συνελήφθησαν 17 για διάφορα ποινικά αδικήματα,μετά από έλεγχο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας σε μια μέρα.

 

Στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκαν την (30-11-2012) και κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, αστυνομικές εξορμήσεις σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στις εξορμήσεις αυτές συμμετείχαν οι κατά τόπους Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ., Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), Δίωξης Ναρκωτικών κ.λπ. από το προσωπικό των αρμόδιων Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Αποκλειστικά στις εξορμήσεις αυτές:

  • συγκροτήθηκαν συνολικά (63) συνεργεία, στα οποία διατέθηκαν (191) αστυνομικοί και (72) οχήματα,
  • προσήχθησαν (89) άτομα και συνελήφθησαν (17) για διάφορα ποινικά αδικήματα,
  • διαπιστώθηκαν και βεβαιώθηκαν συνολικά (744) παραβάσεις της ποινικής νομοθεσίας, καθώς και διοικητικές παραβάσεις, για τις οποίες ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Διοικητικές – Δημοτικές Αρχές,
  • κατασχέθηκαν (327,7) γραμμάρια κάνναβης, (3,7) γραμμάρια ηρωίνης, (30) ναρκωτικά δισκία κι (1) πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.

 

.