Ένα -ένα ξεδιπλώνει τα ταλέντα της η Χρυσάνθη

Όσοι γνωρίζουν καλά την Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Τρικκαίων Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη, σίγουρα θα συμφωνήσουν ότι πρόκειται για ένα άνθρωπο εργατικό, χαμηλών τόνων, αφοσιωμένη στα καθήκοντα της, ένα άνθρωπο που κυνηγάει περισσότερο την ουσία παρά το «φαίνεσθαι».

Κι όμως ακόμη και η Χρυσάνθη έχει πολλά… κρυφά ταλέντα, τα οποία η ίδια αφήνει να βγούνε σιγά σιγά στην επιφάνεια. Για παράδειγμα, στην προχθεσινή συγκέντρωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας της οικονομικής υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων, της οποίας ως αρμόδια Αντιδήμαρχος ήταν παρούσα, « έκλεψε» κυριολεκτικά την παράσταση, αφού χόρεψε ένα καταπληκτικό ζεϊμπέκικο και μάλιστα τραγούδησε και 2-3 τραγούδια από μικροφώνου, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες και φυσικά καταχειροκροτήθηκε απ’ όλους.

Κρυφό ταλέντο με άλλα λόγια η Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη, που οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε μια πολύ καλή και εποικοδομητική θητεία ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου. Φεύγει σε λίγο διάστημα από τη συγκεκριμένη θέση, πραγματικά με το κεφάλι ψηλά….