Εκλογές Επιμελητηρίου: με πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά η υποψηφιότητα του Νίκου Βαλομάνδρα

 

Υποψήφιος στο τμήμα μεταποίησης, κατέρχεται στις εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων για πρώτη φορά, ο δραστήριος Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων Νίκος Βαλομάνδρας.

Η υποψηφιότητα του Νίκου Βαλομάνδρα συγκεντρώνει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, αφού ο ίδιος διακρίνεται για την διάθεση του για προσφορά, για την όρεξη και το μεράκι να εργαστεί για την ανάπτυξη του θεσμού του Επιμελητηρίου και όλων όσων είναι κάτω από την σκέπη του.

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο, ότι αυτές του τις αρετές, οι συνάδελφοι του υδραυλικοί τις έχουν εκτιμήσει δεόντως, γι’ αυτό και τον εκλέγουν τόσα χρόνια Πρόεδρο στον σύνδεσμό τους. Εξάλλου επί προεδρίας του, έχουν γίνει σημαντικά βελτιωτικά βήματα και έχουν συντελεστεί πολλές καινοτομίες σε πολλούς τομείς της εργασίας των Τρικαλινών υδραυλικών.

Κάτι ανάλογο θέλει να επιτύχει ο Νίκος Βαλομάνδρας και κατά την εμπλοκή του με το Επιμελητήριο Τρικάλων, γι’ αυτό θα πρέπει όλα αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει, να προσμετρηθούν θετικά από τους συναδέλφους του στο τμήμα μεταποίησης του Επιμελητηρίου και η υποψηφιότητα του να στηριχθεί και να αγκαλιαστεί από μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων.