Εκδήλωση της «Ώρας 0 για τη Δημοκρατία» στη Λάρισα

Μεγάλη πτώση της χώρας μας στις διεθνείς κατατάξεις της Ελευθεροτυπίας. Καταγγελίες για βασανισμούς και κακοποιήσεις προσφύγων και μεταναστών στα σύνορά μας. Υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων πολιτικών και δημοσιογράφων. Αμφιβολίες για την ανεμπόδιστη απόδοση Δικαιοσύνης. Συγκέντρωση μεγάλης πολιτικής και οικονομικής εξουσίας σε λίγους φίλους των κυβερνώντων. Η κατάσταση της Δημοκρατίας μας απασχολεί τον διεθνή τύπο όσο ποτέ άλλοτε μετά τη Μεταπολίτευση. Ήρθε άραγε η ώρα της αντίδρασης των πολιτών; 

Τέσσερις σημαντικές προσωπικότητες, καλεσμένες από την «Πράσινη Πόλη», θα είναι μαζί μας στη Λάρισα το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 στις 12 το μεσημέρι στο Χατζηγιάννειο για να συζητήσουν με τους πολίτες της Λάρισας. 

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης, ο Νομικός και Διευθυντής του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες Λευτέρης Παπαγιαννάκης, η γνωστή δημοσιογράφος του Inside Story Ελίζα Τριανταφύλλου, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών «Preadatorgate». Παρών θα είοναι και ο Λαρισαίος Νίκος Ράπτης, Πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν. Ράπτου. Είναι αυτή μία σπάνια ευκαιρία για επικοινωνία με ειδήμονες σε θέματα λειτουργίας των θεσμών και για ανταλλαγή απόψεων σε υψηλό επίπεδο, από όπου θα βγουν ασφαλώς ειδήσεις με τοπικό ενδιαφέρον.