Έχασε την μάχη να κρατηθεί στη ζωή η πρόεδρος της «Αρωγής» Ελένη Καϊμά

Υπέκυψε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο μοιραίο, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή» Ελένη Καϊμά σε ηλικία μόλις 44 ετών.

Πριν από δέκα μέρες περίπου η δραστήρια Πρόεδρος της «Αρωγής» είχε εισαχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η κατάσταση της υγείας χαρακτηρίστηκε από τους θεράποντες ιατρούς ιδιαίτερα σοβαρή και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή στην ΜΕΘ. Για δέκα περίπου ημέρες έδωσε γενναία μάχη νωρίς το βράδυ του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και σκορπίζοντας θλίψη στους φίλους από την Οιχαλία, το Δήμο Φαρκαδόνας αλλά και τα Τρίκαλα.

Η Ελένη Καϊμά επί σειρά ετών είχε αναλάβει τα ηνία του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή», μετά το θάνατο του τότε Προέδρου Κωνσταντίνου Αναγνωστόπουλου. Όλα αυτά τα χρόνια που κράτησε το τιμόνι της «Αρωγής» έδωσε σκληρές μάχες για την ανάδειξη θεμάτων και ζητημάτων που απασχολούν τα ΑμεΑ και την επίλυσή τους. Έδειξε την αλληλεγγύη και την υποστήριξη στα ΑμεΑ, πρωτοστατώντας στη συγκέντρωση πλαστικών μπουκαλιών και καπάκια για την αγορά αμαξιδίων. Δραστήριο άτομο σε όλους τους τομείς συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2019 με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου.

Η κηδεία της θα τελεστεί στην Οιχαλία, τόπο καταγωγής της, σε ώρα και ημέρα που θα ανακοινωθεί από την οικογένεια της.

To trikalaIN.gr απευθύνει στους οικείου της τα θερμά του συλλυπητήρια.