Δωροεπιταγές από τον Μασούτη σε άπορους τρικαλινούς

masoutiskardia

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ προσέφερε δωροεπιταγές σε οικονομικά αδύναμους Τρικαλινούς, όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος δήμου τρικκαίων Σταύρος Τραγάνης 

Αναλυτικά αναφέρει!

Ο Δήμος Τρικκαίων καταβάλει μια μεγάλη και συνεχή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα οξυμένων κοινωνικών προβλημάτων . Σ’ αυτή την προσπάθεια έχει πολύτιμους αρωγούς τους φορείς της κοινωνίας , οι οποίοι επιδεικνύουν περισσή ευαισθησία και προσφέρουν στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη .

Ένας εκ των φορέων που βοήθησε πρόσφατα το κοινωνικό έργο του Δήμου είναι η «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.» , η οποία , σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. «Μπορούμε !» , πρόσφερε εικοσιπέντε ( 25 ) δωροεπιταγές των τριάντα ( 30 ) ΕΥΡΩ στη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης προκειμένου αυτές να διατεθούν σε οικονομικά αδύναμους πολίτες .

Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση της «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.» και στη Μ.Κ.Ο. «Μπορούμε !» και ευχόμαστε να γίνει η πόλη μας , με την αρωγή πολιτών και φορέων , σημείο αναφοράς για την ευαισθησία και την ανθρωπιά της .

.