Τέρμα τα… τροχαία στον Προφήτη Ηλία!!!

DSC05779

Τα τροχαία ατυχήματα στα οποία, συνήθως, έπεφταν «θύματα» οι νύφες, αποτελούν, πλέον, δυσάρεστη ανάμνηση του κοντινού παρελθόντος…

Στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλία, στον ομώνυμο λόφο της πόλεώς μας, τοποθετήθηκαν προστατευτικές μπάρες κι έτσι τα νυφικά Ι.Χ. θα σταματούν εκεί που πρέπει και δεν θα… συμπαρασύρουν στην κάθοδό τους τις τρομοκρατημένες νυφούλες!!!

Τα συμβάντα που έκοψαν τη χολή σε οικείους και προσκεκλημένους ξεπερνούν ...κατά πολύ, αν τα αριθμήσουμε, τα δάχτυλα των δύο χεριών!

DSC05785

Και εξηγούμεθα…

Μόλις τα αυτοκίνητα γάμου έφθαναν στο σημείο και λίγο προτού αποβιβαστούν οι λευκοφορεμένες επιβάτισσες, οι σοφέρ, μη γνωρίζοντας το μέρος, επιχειρούσαν να κάνουν τον… πανηγυρικό γύρο της εκκλησίας.

Όμως, στο ύψος της δυτικής θύρας το δάπεδο του προαυλίου χωρίζεται σε δύο επίπεδα, κάτι που δεν είναι ορατό στον μη γνωρίζοντα οδηγό…

Έτσι, το λουλουδοστολισμένο όχημα ακινητοποιούνταν μεταξύ πρώτου και δεύτερου επιπέδου μπροστά στα μάτια του έκπληκτου & σοκαρισμένου πλήθους, που έτρεχε να απεγκλωβίσει τις… ωρυόμενες μέλλουσες κυρίες και να ειδοποιήσει τάχιστα τον γερανό.

Ανάλογες εικόνες δεν πρόκειται, πια, να επαναληφθούν…

Και τα ζευγάρια θα μπορούν δίχως τέτοιες έγνοιες να παντρευτούν…

DSC05788

 

.