Δήλωση των συμβούλων του φυσάει κόντρα

zohs 1fysaei kontra

Δήλωση των δημοτικών συμβούλων του Φυσάει κόντρα για την ανατροπή σχετικά με την φραστική επίθεση του κ. Δημάρχου Τρικκαίων

Προς τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

Η αήθης φραστική επίθεση του κ. Δημάρχου στη τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου και το γεγονός ότι το κορυφαίο όργανο του Δήμου μας έχει μετατραπεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποκλειστική υπαιτιότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής, σε όργανο εξυπηρέτησης πελατειακών σχέσεων και ρουσφετολογικών προτεραιοτήτων, έχει δημιουργήσει δυσάρεστα δεδομένα στη λειτουργία του ανώτερου συλλογικού οργάνου του Δήμου μας .

Σας δηλώνουμε με τη παρούσα ότι δεν θα παραστούμε στην προγραμματισμένη για αύριο, Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά του κ. Δημάρχου αλλά και για το πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα σταθούμε απέναντι, με κάθε τρόπο, στις πρακτικές εξαπάτησης των πολιτών και στη θλιβερή εικόνα ενός Δημάρχου που καθυβρίζει δημοτικούς συμβούλους στην προσπάθειά τους να ασκήσουν έλεγχο και κριτική στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής.

Για την Δημοτική Κίνηση
«Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» Βασίλης Ζώης
Δημοτικός Σύμβουλος
Η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος
Έφη Ζαρίφη

.