Διήμερες εκδηλώσεις με θέμα “Η οικογένεια στο μάτι του κυκλώνα”

dimiourgia eikonas

Διήμερη εκδήλωση για το προσεχές Σάββατο και Κυριακή 29 και 30 Μαρτίου, συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Η πρώτη ημέρα της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα στην Αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου του Μύλου Ματσόπουλου, έχοντας ως θέμα «Η οικογένεια στο μάτι του κυκλώνα: τι θα κρατήσουμε, τι θα πετάξουμε, τι θα μεταλλάξουμε».

Θα περιλαμβάνει εισήγηση από την κ. Χάρις Κατάκη και ένα βιωματικό, αλληλεπιδραστικό μέρος με την ενεργή συμμετοχή του κοινού. Με αφορμή ένα παραμύθι θα μοιραστούμε τους φόβους και τις αγωνίες μας και θα διερευνήσουμε μαζί δυνατότητες και προοπτικές για να συνεχίσει να «ανθοφορεί» η ζωή μας.

H διημερίδα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 10 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων, στην Αγία Μονή, έχοντας ως θέμα «Οι επαγγελματίες Εκπαίδευσης και Υγείας στην εποχή των μαγικών εικόνων: από τα διαζευκτικά Ή στα μαγικά ΚΑΙ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων συνεχούς παρουσίας του Εργαστηρίου, στο χώρο της ψυχικής υγείας και της εκπαίδευσης, με στόχο τη στήριξη και την προστασία της τοπικής μας κοινότητας.

.