Διαχειριστικός έλεγχος στην Κουμουνδούρου

– Με αφορμή την πρόσφατη (και με συνοπτικές διαδικασίες) απομάκρυνση του γενικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιου Γεωργακόπουλου, άρχισαν να κυκλοφορούν κάτι (σοβαρές) πληροφορίες που σχετίζονται με μια γενικότερη απόφαση του προέδρου Κασσελάκη να ρίξει φως στα οικονομικά της Κουμουνδούρου.

Προφανώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όντας επιχειρηματίας, έχει αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στα κομματικά ταμεία. Ωστόσο, το ποτήρι ξεχείλισε όταν στο news247 του Μάρη δημοσιεύθηκε η είδηση σχετικά με την offshore του αρχηγού Stefanos. Επειδή δεν είναι και τόσο αδαής, έσπευσε να «χρεώσει» (έτσι διαδίδουν όσοι γνωρίζουν) τη σχετική διαρροή στον πρώην γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού, όπως επισημαίνουν, ήταν από τους λίγους που γνώριζαν τις λεπτομέρειες που υπήρχαν στο σχετικό δημοσίευμα.

Επειδή όμως ο πρόεδρος Κασσελάκης αναφέρει το, powergame.gr, έχει αποφασίσει να ξεσκονίσει τα πάντα, υπάρχει και μία ακόμη πληροφορία, σύμφωνα με την οποία σκοπεύει να ξεκινήσει και έλεγχο στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό σημαίνει ότι θα ελέγξει κυρίως την περίοδο Τσίπρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και τέλος, επειδή το ταμείον είναι μείον, σκέφτεται να ζητήσει δάνειο με εγγύηση το ακίνητο της Κουμουνδούρου, αφού δεν σκοπεύει να βάλει από την τσέπη του άλλα χρήματα για να τον βρίζουν.