Δεν τις φοβάται ο Ηλιάδης τις προκλήσεις…

Δεν υπάρχει εφησυχασμός για τον Γιώργο Ηλιάδη ούτε την εποχή της πανδημίας. Ο Πρόεδρος του σωματείου καφετεριών και υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων με το Κίνημα Αλλαγής συνεχίζει να ανεβάζει «στροφές», τόσο στο επιχειρείν, στο τομέα του συνδικαλισμού, αλλά και στην πολιτική του πορεία.

Οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες πολλές και μεγάλες στα Τρίκαλα και εσχάτως και στην Αθήνα, όπου δραστηριοποιείται και εκεί με γραφείο RealEstate και αναγκαστικά πρέπει να βρίσκεται συχνά και στην πρωτεύουσα, όπου συνδυάζει τις εκεί επισκέψεις του και με τις πολιτικές του αναζητήσεις, μιας και βρίσκεται σε απευθείας επαφή με τη Φώφη Γεννηματά και άλλα κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

Και βέβαια ένα μεγάλο μέρος του χρόνου του ο Ηλιάδης το αφιερώνει στα καθήκοντα ως Πρόεδρος του σωματείου καφετεριών, όπου αποτελεί για τον ίδιο μεγάλο στοίχημα η επαγγελματική επιβίωση των συναδέλφων του και η διάσωση των επιχειρήσεων της εστίασης, μετά από ένα μακρύ διάστημα που παραμένουν κλειστές, ρίχνοντας ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης για την όλη κατάσταση στην πολιτική της κυβέρνησης.

Πάντως για την ώρα τα καταφέρνει το ίδιο καλά σε ότι ασχολείται… Αν προκηρυχθούν και πρόωρες εκλογές, εκεί τον βλέπουμε να μην προλαβαίνει ούτε για ύπνο!