Νέα Ν.Ε. εκλέγει την Κυριακή ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ με το βλέμμα στραμμένο σε…εκλογικό αιφνιδιασμό

Εσωκομματική εκλογική διαδικασία έχει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ την προσεχή Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, καθώς τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Τρίκαλα, εκλέγουν τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος για τα επόμενα 2 χρόνια.

Όπως τονίζουν στο trikalaIN.gr στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, η σύνθεση της νέας Ν.Ε. θα είναι 25μελής, ενώ η απερχόμενη είναι 23μελής και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής από αρκετά στελέχη. Κάποια εξ αυτών που δεν ήταν καν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια, εγγράφηκαν στο κόμμα και φαίνεται πως τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβουν ένα πιο ενεργό ρόλο, ενώ αρκετά είναι και τα στελέχη νεαρής κυρίως ηλικίας που έρχονται να δώσουν ένα φρέσκο αέρα ανανέωσης σε ιδέες και πρακτικές. Στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν πως την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά από την υγειονομική και οικονομική κρίση από την πανδημία, με τα χιλιάδες λουκέτα στην αγορά, τα εργασιακά προβλήματα, την ανεργία κλπ., ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας αίσθημα ευθύνης και σταθερότητας, αποτελεί την πολιτική δύναμη που εκφράζει όλους εκείνους τους Έλληνες που βιώνουν σκληρές και δύσκολες μέρες από την πολιτική της ΝΔ και φυσικά, όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας το κόμμα είναι πάντα σε εκλογική ετοιμότητα, για κάθε ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού.

Κυρίαρχοι όπως όλα δείχνουν σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα είναι και πάλι ο νυν Γραμματέας της Ν.Ε. και εκ νέου υποψήφιος Σταύρος Νταούλας, όπως επίσης και ο αναπληρωτής Γραμματέας Χρήστος Μπάτζιος, οι οποίοι φυσικά και θα αναζητήσουν τις ανάλογες συμμαχίες μεταξύ των στελεχών, ενώ «γρίφος» παραμένει η στάση που θα τηρήσουν μεταξύ των υποψηφιοτήτων, τόσο ο Βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, όσο και οι πρώην Βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, όπως επίσης και οι υπόλοιποι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου.

Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί της Κυριακής και θα ολοκληρωθεί στις 5 το απόγευμα, με την ψηφοφορία να γίνεται δια ζώσης και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας.