Δεν θα γίνουν εκλογές στην τοπική Νέα δημοκρατία

Τελικά, στους νομούς όπου για τις εσωκομματικές αναμετρήσεις υπάρχει ενωτική προσέγγιση και είναι τόσοι οι υποψήφιοι όσες και οι θέσεις, δεν θα γίνουν εκλογές και θα υπάρξει αυτή η ανάδειξη.

Έτσι, ο Κώστας Τρέλλης  είναι αυτός που θα βρεθεί στην προεδρεία της ΔΕΕΠ Τρικάλων ως ο μόνος υποψήφιος κοινής αποδοχής, ενώ αντίστοιχη προσέγγιση υπάρχει και για τις τοπικές οργανώσεις ανά τους δήμους.

Η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος:

Μετά και τη ολοκλήρωση με το πέρας και της καταληκτικής ημερομηνίας των υποψηφιοτήτων για τη στελέχωση προέδρων και μελών των κομματικών οργανώσεων στο νομό Τρικάλων, στο σύνολο τους  ολοι οι υποψήφιοι εκλέγονται. Ο συνολικός αριθμός των υποψηφιοτήτων είναι ισοδύναμος με τον αριθμό των μελών που αριθμητικά δικαιωματικά εκλέγονται σε όλες τις εκλόγιμες θέσεις της εκλογικής διαδικασίας .
Σύμφωνα και με τις κείμενες διατάξεις και το καταστατικό του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας δεν  θα διεξαχθούν περαιτέρω εκλογές   για την ανάδειξη προέδρου νέων μελών και προέδρων στις τοπικές οργανώσεις για  το νομό ΤΡΙΚΆΛΩΝ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ