70 «μαξιλαράκια καρδιάς» προσφορά της Coco-mat σε γυναίκες που θα χειρουργηθούν για καρκίνο του μαστού

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία και κοινωνική προσφορά, προχωρά η εταιρεία Coco-mat Φίλιππος και Σοφία Βλόντζου στα Τρίκαλα, συμμετέχοντας στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος του Μαστού, Γνώση-Πρόληψη-Ζωή», που διοργανώνει η 1η ΤΟ.ΜΥ Τρικάλων σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Τρικάλων και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Τρικάλων την Κυριακή στο μουσείο Τσιτσάνη των Τρικάλων.

Η εταιρεία Coco-mat προσφέρει «70 μαξιλαράκια καρδιάς που θα διατεθούν σε γυναίκες που θα χειρουργηθούν για καρκίνο μαστού», στηρίζοντας το Heart Pillow project από το 2012 και προσφέροντας μαξιλαράκια σε σχήμα καρδιάς στους ανθρώπους που έχουν αντιμετωπίσει τον καρκίνο του μαστού.

Να υπενθυμίσουμε πως η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στις 18:00 μ.μ. στο Μουσείο Τσιτσάνη. Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σχετικά με τη προστασία από τον covid-19 καθώς ο αριθμός των ατόμων θα είναι περιορισμένος (max 90 άτομα).Κατά την είσοδο στην αίθουσα απαιτείται οπωσδήποτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και απαραίτητα η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.